Followers

collagen bukan botox





collagen tu apa?
collagen untuk orang tua yang nak nampak muda
ke untuk orang muda yang nak nampak cantik??

collagen tu ialah macam spongebob kat atas tu,
tekan tak penyek, lipat tak kedut, 
kadang2 macam marshmallow yang gebu gebu tu.
haa,, kalau macam ni boleh faham tak??
 sebab kalau nak terangkan ikut cara saintifik macam skema sangat. boring pon ada.
kalau yang baca tak tertidur pon yang menaip ni yang tersungguk kepala.

collagen ialah struktur protein yang menyokong tisu tisu lembut.
dye untuk elakkan nampak kedutan kat muka dan membantu dalam menganjalkan kulit.
erm, erm,, macam pelik je ayat tu kan? pedulikkan.
yang penting collagen tu bukan botox yang teganggkan kulit dengan cucuk2 bagai okay,,
dye natural intake yang terdapat dalam makan laut especially.
sekarang pon banyak product collagen kat kedai..
tak kira tua muda kecik besar pon boleh amek collagen ni okay,,
tak semestinya nak tunggu dah tua kerepot baru nak baiki tegang sini sana.





0 comments:

Post a Comment