Followers

di twitter kita berkawan, di facebook kita berlawan





di twitter kita berkawan. di facebook kita berlawan, di blog kita muntahkan.
satu ayat, semua orang mengalami, semua pon seharusnya faham.sebab saya malas nak ulas panjang. cuma pesanan untuk semua, nak tweet biarlah berpada-pada bahasanya, (note untuk sendiri juga) nak update status fb biarlah gunakan akal, dan bukan perasaan semata-mata. nak ulas, nak muntah kat blog pon jaga lah perasaan pihak lain bukan sesedap selamber je memaki hamun, mengamuk macam orang kena rasuk. yang orang pandang buruk tu bukan orang lain, reputasi diri sendiri jugak yang tergugat. so behave okay?? :))





nota chocolate: life isn't as easy as we wish, enjoy it as how the chocolate is, smile and go through eevery moment and make it sweet.

4 comments:

Qaleshya Umairah said...

btol tu btol.. even sy xda akaun twitter, kawan2 karib sume pakai bnda tuh.. sume pun luah amarah kat cna.. heran btol.. ~~

Nisa Shahrien said...

tau takpe. manusia ni memang pelik2. kadang2 orang tak tau nak control marah, lepaskan kat merata rata. tu benda biasa, tp kadang2 kita kena fikir padah dye jugak.

are_lin@yu said...

blh lak gitu ka..tak mo gaduh2 tak suka..hehe

QasehSuci said...

tag sini..........
http://www.facebook.com/KidsPlanet
http://mykidsplanet.blogspot.com

Post a Comment