Followers

lelaki, please be a man! itu hak kami.


ini hak kami.. 
nampak tak????



jadi para lelaki jangan jadi seperti gambar di atas bolehkan??
hormati lah hak kami. 


actually, semalam first time nisa naik ktm.. yeah! first time tahu ke?? and then nisa masuk kat pintu yg kaler pink sebab comel je,, dah masuk baru perasan its a coach for ladies. and i was standing. i mean im the only one who is standing while ada 2 lelaki yang duduk dengan muka tak bersalah. yang sorg tu lagi lah,,, satu seat dye duduk, satu seat beg dye duduk.. melampau betul!! ya allah,, sakitnyaa hati tgok perangai manusia mcm tu.. bukan untuk lelaki je,, semua pon,, kalau dah dekat publc tu silalah bertimbangrasa sikit boleh kan??

1 comments:

Encik H said...

erkkk..memang biasa jadi benda2 camni..entah la, diorang tak rasa segan agaknya..padahal boleh jer pindah koc, in case kalau tersalah masuk..

Post a Comment